Odkup zapadlih terjatev za brezskrbno poslovanje

Odkup zapadlih terjatev za brezskrbno poslovanje

 

Odkup zapadlih terjatev je hitra in učinkovita rešitev, s katero lahko preprečite težave pri vzdrževanju dobrega finančnega pretoka ter enostavno odpravite finančne skrbi. S pomočjo storitve namreč na vaš račun nemudoma prejmete kar od 80 do 90 odstotkov nakupne vrednosti terjatve, preostanek pa dobite nakazan po tem, ko kupec terjatev dejansko poravna.

 

Pomembno je, da za odkup zapadlih terjatev poskrbi profesionalno podjetje, kot je Achilles d.o.o., ki tudi v nadaljnjih kontakih z vašim dolžnikom poskrbi za transparentno sodelovanje in ohranitev dobrega imena vašega podjetja. Glede na bogate izkušnje in znanje vam naša strokovna ekipa tudi svetuje in pomaga najti optimalne rešitve v vsakem specifičnem primeru.

 

Kakšen je postopek in kako poteka odkup zapadlih terjatev?

 

Odkup zapadlih terjatev je storitev, ki ne zahteva kompliciranih administracijskih postopkov, temveč praktično vse skrbi prepustite nam. Ob začetku sodelovanja z našim podjetjem sklenete kupno pogodbo, na podlagi katere podjetje Achilles odkupi vaše zapadle terjatve. Od vas potrebujemo le dokumentacijo, iz katere je razvidna vrednost terjatve in datum njene zapadlosti, poleg tega pa nam sporočite še osnovne podatke o dolžniku in vsebini posla. Vse ostalo uredimo mi ter vam v najkrajšem času nakažemo večji del sredstev.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja