Upravljanje terjatev – kaj je in kako poteka

Upravljanje terjatev mnogi imenujejo tudi modra finančna storitev, ki lahko v poslovanje podjetja prinese ogromne spremembe na bolje. Gre za nabor storitev, ki so usmerjene v premišljeno upravljanje terjatev in vam pomagajo tako pri poplačilu zapadlih terjatev kot pri nadaljnjem izbiranju poslovnih partnerjev in pravočasnem odzivanju na morebitne težave.

Kako poteka upravljanje terjatev?

Z odločitvijo za sodelovanje s podjetjem Achilles d.o.o. z eno potezo sprejmete najbolj optimalno odločitev – vse skrbi prepustite strokovni ekipi in si zagotovite tako sredstva na računu kot dovolj časa za ukvarjanje s tekočim poslovanjem.

Vse, kar morate storiti ob sklenitvi sodelovanja je, da nam posredujete podatke o vaših terjatvah. Tako naša ekipa dobi pregled nad vašimi dolžniki, ki nam omogoča, da lahko podrobneje preučimo status vsakega dolžnika. Za vsak posamezen primer določimo najbolj optimalno strategijo pridobitve dolgov in vse potrebno tudi uredimo. V najkrajšem možnem času prejmete sredstva, v bodoče pa spremljamo vaše poslovne partnerje in vas pravočasno opozorimo na morebitne nepredvidene okoliščine poslovanja.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja