Faktoring prinaša številne prednosti

Faktoring je storitev, ki postaja med podjetniki vse bolj priljubljena, saj prinaša veliko prednosti. Omogoča vam namreč hitro, enostavno in učinkovito pot, da pridobite sredstva na vaš transakcijski račun in jih lahko uporabite za vaše tekoče poslovanje. Ena izmed prednosti faktoringa je tudi, da pripomore k izboljšanju vaše celostne finančne likvidnosti, saj točno veste, kdaj vam bodo sredstva na voljo in v kolikšni meri.

Faktoring je cenovno zelo ugodna storitev, za katero se običajno obračuna provizija v vrednosti od 0,9 odstotkov do 2,0 odstotka, odvisna pa je od bonitete, vrednosti posla, plačilnega roka in drugih pogojev. Z odločitvijo za storitev vse svoje skrbi prepustite strokovni ekipi podjetja Achilles d.o.o, vam pa ostane dovolj časa in energije, da ju namenjate tekočemu poslovanju.

Hitro do sredstev

Številni podjetniki so spoznali, da pot do pridobitve sredstev ni nujno težka. To dokazuje faktoring, ki vam omogoča, da večinski del sredstev odprtega računa dobite poplačan v roku enega dneva do treh dni po tem, ko s faktorjem sklenete sodelovanje. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponuja!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja