Faktoring – odkup nezapadlih terjatev

Faktoring kot ena najbolj perspektivnih storitev

Faktoring je drugo ime za odkup nezapadlih terjatev, za katerega se odloča vse več malih in tudi večjih podjetij, saj jim predstavlja enega najbolj učinkovitih virov kratkoročnega financiranja. Kriza v gospodarstvu je krepko pretresla poslovna sodelovanja in pojavlja se vse več težav z neplačili in dolgovi, zato podjetja vse bolj iščejo alternativne rešitve. Po drugi strani v podjetju Achilles d.o.o. verjamemo, da je s pravim pristopom vse mogoče ter na podlagi bogatih izkušenj in znanja nudimo številne storitve, ki podjetjem pomagajo pri vzpostavljanju optimalnih finančnih tokov.

Ena izmed glavnih prednosti faktoringa je, da gre za izredno cenovno ugoden vir financiranja, poleg tega pa glavnino sredstev na vaš račun prejmete praktično takoj. Faktoring je prava izbira za podjetja, ki poslujejo na domačem in tujem trgu, saj jim omogoča brezskrbno poslovanje ter odkup nezapadlih terjatev brez dodatnega materialnega zavarovanja.

 

Poslujte premišljeno

V poslu je vedno pomembno, da sprejemate prave odločitve, in naše stranke povedo, da je bila odločitev za faktoring ena boljših. Mnogi so presenečeni, kako preprost je postopek in so navdušeni, ko dogovorjena sredstva v tako kratkem času ugledajo na svojem računu. Pridružite se tudi vi uspešnim zgodbam in se razbremenite. Naši strokovnjaki bodo v vašem imenu dosegli najboljše dogovore z vašimi strankami in vam zagotovili vsa potrebna finančna sredstva za nemoteno poslovanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja