Odkup zapadlih terjatev za nemoteno poslovanje

Odkup zapadlih terjatev za nemoteno poslovanje

 

Odkup zapadlih terjatev je ena izmed najbolj učinkovitih storitev, s katerimi si nemudoma zagotovite finance in se znebite ukvarjanja z vašimi neplačniki. Večina podjetij je krepko izkusila gospodarsko krizo, zato se soočajo tudi s problematiko naplačil, ki vzpostavljajo začarani krog. Kadar podjetje samo ne dobi plačila za izvedene storitve oziroma prodane produkte, ne more ustrezno razpolagati z denarjem in tudi samo ne more plačevati svojih rednih obveznosti, zato je ena izmed rešitev, da se čim prej odločite za pomoč strokovnjakov.

 

Odkup zapadlih terjatev poteka tako, da usposobljenemu podjetju predate vaše terjatve in dobite na svoj račun izplačan dogovorjeni znesek, običajno v vrednosti 80 % terjatve. Tako si na eni strani oddahnete, saj se vam ni več potrebno ukvarjati z dolžnikom, hkrati pa tudi dobite dragocena finančna sredstva, da lahko nemoteno poslujete.

 

Konec težav s plačili – zaupajte podjetju Achilles d.o.o.

 

Najbolje je, da za upravljanje zapadlih terjatev pooblastite profesionalno podjetje, ki se bo ukvarjalo z vašimi dolžniki in poskrbelo, da bodo na koncu vsi udeleženi zadovoljni. Na ta način se elegantno izognete dragim postopkom izterjave in zapleteni administraciji ter lahko ves svoj trud usmerite v opravljanje vaše primarne dejavnosti. Hkrati bomo mi poskrbeli za vaš finančni pretok in vam zagotovili poplačilo terjatev v najkrajšem možnem času.

 

Na področju upravljanja terjatev imamo v podjetju Achilles vrsto let izkušenj, zato vas pravočasno opozorimo tudi na vse morebitne pasti in vam svetujemo v konkretnih situacijah. Tako si poleg poslovnega sodelovanja zagotovite še partnerja, ki vam je vedno na voljo s koristnimi nasveti in vam pomaga prebroditi finančne težave.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja