Odkup nezapadlih terjatev za finančno svobodo

Odkup nezapadlih terjatev za finančno svobodo

 

Odkup nezapadlih terjatev je ena izmed storitev, s katero si zagotovite finančno svobodo in dovolj sredstev za tekoče poslovanje, saj se vam ni potrebno obremenjevati z vašimi kupci in potencialnimi dolžniki. Storitev namreč poteka tako, da vaše nezapadle terjatve odstopite profesionalno usposobljenemu podjetju kot je Achilles d.o.o., ki vam vnaprej nakaže dogovorjeni znesek oziroma glavnico, nato pa sam poskrbi za izterjavo odprte postavke od vaše stranke.

 

Odkup nezapadlih terjatev prinaša mnoge prednosti

 

Poleg tega, da vašemu podjetju zagotovite takojšen dostop do financ, je ena izmed prednosti odkupa nezapadlih terjatev tudi ta, da si lahko na ta način zvišate bonitetno oceno in poskrbite za ohranitev odličnega ugleda vašega podjetja. Za storitev se odločajo tako velika slovenska podjetja kot tudi mala in srednje velika podjetja, ki so prepoznala vse prednosti, ki jih tak način sodelovanja prinaša.

 

Prav tako je odkup nezapadlih terjatev še posebej primeren za hitro rastoča podjetja, ki si na ta način zagotovijo takojšen dostop do sredstev ter enega od izredno zanesljivih in učinkovitih virov financiranja.

 

Postopek sodelovanja je čisto preprost, saj je vse, kar morate storiti, to, da nas obvestite, katere nezapadle terjatve želite odstopiti, mi pa pripravimo pogodbo in skupaj z vami definiramo pogoje ter se dogovorimo o simbolični proviziji, ki je odvisna od bonitete upnika in dolžnika ter višine financiranja. Po podpisu pogodbe na vaš račun v najkrajšem možnem času prejmete dogovorjeno nakazilo in že lahko nemoteno poslujete naprej, saj vse vaše finančne skrbi že isti trenutek prepustite nam.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja