Zavarovanje terjatev v 3 korakih

Zavarovanje terjatev je storitev, za katero se odloča vse več podjetij, saj v času nestabilnih gospodarskih razmer prinaša številne prednosti. Ena izmed glavnih je, da lahko storitev opravite brez vednosti vašega kupca ter se na eleganten način zavarujete pred morebitnimi težavami s plačilom. Zavarovanje terjatev vam omogoča do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane insolventen.

1. korak
Zavarovanje terjatev je za vas kot naročnika enostavna storitev in ne zahteva veliko dela. Po opravljenem poslu, ko vašim strankam izdate račune, podjetju Achilles d.o.o. preprosto posredujete terjatve do kupcev, ki jih želite zavarovati.

2. korak
Vaše kupce preverimo ter na podlagi tega oblikujemo konkurenčno ponudbo za zavarovanje vaših terjatev. Z veseljem vam odgovorimo na vsa morebitna vprašanja in vam svetujemo tudi glede dodatnih možnosti in opcij.

3. korak
Po medsebojnem podpisu pogodbe zavarujemo vaše terjatve ter vam posredujemo poroštveno izjavo za poplačilo zavarovanih terjatev v primeru neplačila. Če pride do težav z neplačilom, vam skladno s pogodbenimi določili v nekaj dneh poplačamo zavarovane terjatve.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja