Zavarovanje terjatev – da boste poslovali brezskrbno

Zavarovanje terjatev – da boste poslovali brezskrbno

Najbolj varno in sproščeno lahko podjetje posluje takrat, ko ima dobro poskrbljeno za svoje finance, še posebej v nestabilnih časih, ki so jih prinesle trenutne razmere v gospodarstvu. V podjetju Achilles d.o.o. vam na enem mestu zagotavljamo celostno upravljanje terjatev in poskrbimo za vaš finančni pretok. Poleg odkupa zapadlih in nezapadlih terjatev vam zagotavljamo tudi zanesljivo zavarovanje terjatev, zaradi katerega boste lahko poslovali popolnoma brez skrbi.

Naši strokovnjaki imajo mnogo izkušenj in se znajdejo v vseh situacijah, zato vam lahko   zagotovimo zanesljivo zavarovanje terjatev, ki vam omogoča celo do 80 % plačila tudi v primeru, če dolžnik postane insolventen.

 

Za zavarovanje terjatev se odloča vse več podjetij

V poslovnem svetu je najboljša rešitev vedno preventiva in to je tudi razlog, da se za zavarovanje terjatev odloča vse več malih ter srednje velikih in velikih podjetij. Gre za hiter in učinkovit postopek, s katerim poskrbite za dolgoročno finančno varnost. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za kratkoročne terjatve in podjetje se lahko zanje odloči brez vednosti kupca. Vse, kar morate storiti, da si zagotovite finančno varnost, je, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje.

Glede na konkretno situacijo vam bodo naši strokovnjaki predlagali optimalno rešitev in vam priskrbeli najboljšo ponudbo. Prav tako vam bodo na voljo tudi za vsa vprašanja in nasvete, saj našim poslovnim partnerjem vedno z veseljem priskočimo na pomoč.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja