Število novoustanovljenih družb in izbrisov družb v marcu 2015

Glede na podatke bonitetne hiše i se je število novoustanovljenih družb v marcu 2015 na letni ravni povečalo za 4 odstotke in na mesečni ravni za 13 odstotkov. Ta informacija je sicer obetavna, saj nakazuje potencialni razvoj gospodarstva, vendar podatki po drugi strani kažejo, da se je število izbrisov družb v marcu 2015 na letni ravni povečalo za 16 odstotkov in na mesečni ravni za 15 odstotkov, kar je precejšnje povečanje.

Bodite pozorni, s kom poslujete

Podjetja se v finančnih težavah pogosto znajdejo tudi zato, ker niso dovolj dosledna pri preverjanju svojih poslovnih partnerjev. Še posebej pri večjih poslih je zelo pomembno, da preverite bonitetno oceno poslovnega partnerja, da se pozanimate o morebitnih blokadah računov ter preverite njegovo poslovanje v zadnjih letih.

Mnoga uspešna podjetja se odločajo tudi za zavarovanje terjatev in druge finančne storitve, ki preprečujejo nastanek kreditnih težav in zamud pri plačilih. Glede na vaše potrebe vam v podjetju Achilles d.o.o. pomagamo najti rešitve po meri in vam s profesionalnimi storitvami zagotovimo tudi kakovostno upravljanje terjatev, kadar težave z neplačili že nastanejo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja