Število novoustanovljenih družb in izbrisov družb v februarju

Gospodarska situacija je kljub bolj optimističnim napovedim trenutno še zahtevna, kar dokazuje tudi stanje glede števila novoustanovljenih družb in izbrisov družb.

Število izbrisov družb se je namreč v februarju 2015 na letni ravni povečalo za 24 odstotkov in na mesečni ravni za 13 odstotkov. Število novoustanovljenih družb se je v februarju 2015 na letni ravni povečalo za 7 odstotkov, medtem ko se je na mesečni ravni zmanjšalo za 13 odstotkov.

 

Poskrbite za uspešno poslovanje

 

Razlogi za zapiranje podjetij so različni, velikokrat so težava dolgovi in neplačila, zaradi katerih se podjetju zmanjšuje solventnost in sčasoma več ni zmožno plačevati tekočih obveznosti. V teh časih je zato še posebej pomembno, da veste, s kom poslujete. Kadar težave z neplačniki že nastopijo, čim prej uporabite katero izmed pravnih sredstev ali finančnih storitev za izterjavo dolgov.

 

Za pomoč se lahko obrnete tudi na podjetje Achilles d.o.o., kjer vam strokovna ekipa glede na konkretno situacijo z veseljem svetuje, poleg tega pa vam lahko zagotovimo profesionalno upravljanje terjatev ali izterjavo ter manjkajoča finančna sredstva v najkrajšem času nakažemo na vaš račun. Več na: www.achilles.si.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja