Izterjava dolgov za boljšo likvidnost

Izterjava dolgov za boljšo likvidnost

 

Kadar ste preizkusili že vse poti, da bi s strani vaših dolžnikov dobili poplačane dolgove, je profesionalna izterjava dolgov ena izmed učinkovitih rešitev. Najbolje je, da delo prepustite strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bo celoten postopek od prvega do zadnjega koraka opravljen hitro in efektivno.

 

V podjetju Achilles d.o.o. vam ponujamo različne možnosti izterjave in poskrbimo za vse podrobnosti. Prav tako smo vam vedno na voljo z nasveti in strokovno pomočjo pri vseh administrativnih in drugih postopkih.

 

Možnosti, ki jih ponuja izvršba

 

Izterjava dolgov z izvršbo je primerna takrat, kadar imate opravka z nezainteresiranim dolžnikom, ki odprtih terjatev ne plača brez kakšnega očitnega razloga, torej ga ne navaja in/ali trenutno nima dovolj likvidnega premoženja, ima pa obete, da bo premoženje dobil ali ima premoženje v nelikvidni obliki.

 

S pridobitvijo sklepa o izvršbi namreč pridobimo:

  • pravico do posega na dolžnikovo nelikvidno premoženje (terjatve, nepremičnine, vrednostni papirji, …) in
  • podaljšamo zastaranje terjatve na 10 let (v tem času marsikateri dolžnik, predvsem fizične osebe ali gospodarske družbe, pri katerih še obstaja možnost, da bodo zaživele, ponovno pridobi premoženje, ki ga mora potem prenesti na vas).

 

V primeru izvršbe je kot dodatna opcija na voljo tudi grožnja s kazensko ovadbo poslovne goljufije, ki je primerna v primeru, da dolžnik prenaša poslovanje na drugo družbo zaradi zadolženosti prve družbe. Ta način dolžnika velikokrat prisili v poplačilo terjatev in vam zagotovi, da prejmete hitro poplačilo dolgov.

 

Ena izmed prednosti postopka je tudi nizka cena uvedbe postopka, poleg tega pa si ob sodelovanju z nami zagotovite profesionalno vodenje postopka ter vso pomoč in nasvete, ki jih potrebujete.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja