Zavarovanje terjatev in prednosti, ki jih prinaša

Zavarovanje terjatev in prednosti, ki jih prinaša

 

Zavarovanje terjatev je ena izmed odličnih možnosti, ki vam lahko tudi v času krize in nestabilnih razmer povrne miren spanec. V podjetju Achilles d.o.o. vam zagotavljamo najbolj konkurenčno ponudbo, popolnoma prilagojeno vaši konkretni situaciji, in lahko poskrbimo za zavarovanje terjatev tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Za zavarovanje terjatev se lahko odloči vsako podjetje, ki želi odpraviti tveganje glede finančne nediscipline in tudi dolgoročno poslovati brez skrbi. Ena izmed prednosti storitve je, da se lahko za izvedbo storitve dogovorite brez vednosti vaše stranke ter z njo nemoteno poslujete in ohranjate dobre poslovne odnose. Kupec bo namreč za vaše zavarovanje izvedel le v primeru, če ne bo spoštoval dogovorjenih plačilnih rokov.

 

Zavarovanje terjatev je pravi odgovor

 

Popolnoma mirno in optimalno lahko poslujete takrat, ko veste, da imate situacijo pod nadzorom in ravno to vam prinaša zavarovanje terjatev. V primeru zamude ali inesolventnosti kupca imate kljub vsemu zagotovljeno plačilo v višini dogovorjenega zavarovalnega odstotka, poleg tega pa lahko zavarovalno polico tudi odstopite na primer ponudniku faktorniške storitve in na ta način izboljšate vašo likvidnost.

 

Potrebna je le ena odločitev, da izboljšate poslovno sliko vašega podjetja in izberete možnosti, zaradi katerih lahko poslujete bolj suvereno in brez skrbi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja