V decembru 2015 zmanjšano število blokiranih računov na letni ravni

Število blokiranih transakcijskih računov se je v decembru 2015 na letni ravni zmanjšalo za 39 odstotkov, število zaprtih transakcijskih računov je v istem obdobju ostalo tako rekoč nespremenjeno. Na mesečni ravni se je število blokiranih transakcijskih računov zmanjšalo za 40 odstotkov, medtem ko se je število zaprtih transakcijskih računov v istem obdobju povečalo za 40 odstotkov.

Število deblokiranih transakcijskih računov se je v decembru 2015 na letni ravni zmanjšalo za 27 odstotkov in na mesečni ravni za 16 odstotkov. Število družb brez transakcijskih računov je v decembru 2015 ostalo na isti ravni tako na letnem kot na mesečnem nivoju.

Poslujte varno in premišljeno

V poslovnem svetu je vedno pomembno, da redno spremljate bonitetno oceno in druga kazalnike uspešnosti ter solventnosti vaših poslovnih partnerjev. Kadar niste prepričani, s kom poslujete, se je modro odločiti za zavarovanje terjatev, s katerim preprečite kakršen koli riziko in poslujete brezskrbno.

Ekipa podjetja Achilles d.o.o. vam je z veseljem na voljo z nasveti, strokovno pomočjo in storitvami učinkovitega in premišljenega upravljanja terjatev.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja