Število izbrisov družb v maju 2016

Maja se je v Sloveniji izbrisalo kar 1.252 gospodarskih subjektov, kar je za 356 več, kot se jih je izbrisalo v enakem obdobju lani. V primerjavi z aprilom 2016 pa se jih je izbrisalo za kar 60,3 odstotka več. Stanje je mogoče pripisati več različnim dejavnikom, vsekakor pa velja opozorilo, da bodite pri poslovanju zelo pozorni, s kom sklenete pogodbe o sodelovanju.

Kako poslovati modro?

Premišljeni podjetniki pri poslovanju vedno razmišljajo 3 korake naprej ter poskrbijo, da so še posebej pri sodelovanju z novimi poslovnimi partnerji dovolj previdni in se že pred začetkom sodelovanja ustrezno zavarujejo. Eno izmed možnosti ponuja storitev zavarovanje terjatev, zelo modro pa se je odločiti tudi za strokovno upravljanje terjatev, s katerim pridobite močno podporo izkušene in strokovne ekipe.

V podjetju Achilles vam pod eno streho nudimo kakovosten preplet različnih finančnih storitev – od preventivnih do postopkov izterjav in odkupa zapadlih terjatev. Za vse poskrito pravočasno ter se potrudimo, da z dragocenimi informacijami pripomoremo k izboljšanju poslovanja vašega podjetja.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja