Zavarovanje terjatev za večjo stabilnost

Zavarovanje terjatev je v današnjem času modra odločitev, saj se na ta način zavarujete pred neplačili in posledično podjetju zagotovite brezskrbno in nemoteno poslovanje. V podjetju Achilles d.o.o. vam nudimo zanesljivo zavarovanje terjatev in vam poleg sodelovanja zagotovimo tudi strokovno pomoč in nasvete, če se kdaj znajdete v težavah.

Zavarujete lahko tako terjatve do kupcev, ki imajo sedež v Sloveniji, kot tudi tudi terjatve do kupcev, ki se nahajajo v tujini. Zavarovanje terjatev je še posebej primerno za velika in srednje velika podjetja, glavna prednost pa je, da si na ta način enostavno zagotovite do 80 odstotkov vnaprejšnjega financiranja terjatev. Za zavarovanje terjatev se odločajo tudi mala podjetja, ki jim v podjetju Achilles zagotovimo konkurenčne pogoje in po meri prilagojene storitve.

Zanesljivo in varno sodelovanje

Zavarovanje terjatev je področje, kjer je poleg znanja potrebno imeti tudi dovolj izkušenj, da se storitve prilagodijo konkretni situaciji. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri pomembnih odločitvah ter razložili vse njihove prednosti in slabosti.

Podjetje Achilles je preizkusilo že mnogo strank, ki nas opisujejo kot zanesljivega, strokovnega in zaupanja vrednega partnerja. Del zgodbe vam povedo mnenja naših strank in reference, toda največ o nas povedo konkretni rezultati. Preizkusite nas in se prepričajte, zakaj smo prava izbira.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja