Zavarovanje terjatev za varno prihodnost

V poslovnem svetu je vedno pomembno, da mislimo nekaj korakov vnaprej. V času nestabilnih gospodarskih razmer se zato vse več podjetij odloča za zavarovanje terjatev, ki je ena izmed najbolj priljubljenih in optimalnih izbir za vse tipe in velikosti podjetij.

V podjetju Achiles d.o.o. imamo ogromno znanja in izkušenj, da vam lahko zagotovimo zanesljivo in učinkovito zavarovanje terjatev. Ena izmed pomembnih prednosti storitve je, da do 80 % plačila prejmete tudi v primeru, če dolžnik postane nesolventen.

Zavarovanje terjatev – kako poteka in kaj prinaša?

Za zavarovanje terjatev se je še posebej smotrno odločiti za kratkoročne terjatve, poleg tega pa ste lahko brez skrbi, saj ga lahko sklenete brez vednosti kupca. Po opravljenem poslu vašim strankam izdate račune, podjetju Achilles d.o.o. pa posredujete terjatve do kupcev, ki jih želite zavarovati. Naša ekipa vse potrebno pregleda ter vam posreduje ponudbo. Po medsebojnem podpisu pogodbe zavarujemo vaše terjatve ter vam posredujemo poroštveno izjavo za poplačilo zavarovanih terjatev v primeru neplačila.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja