Zavarovanje terjatev je zagotovo prava pot

Ni boljšega občutka, kot ga nudi brezskrbno poslovanje, pri katerem točno veste, da boste za opravljene storitve ali prodane izdelke pravočasno prejeli plačilo. V realnem poslovnem svetu je za marsikaterega podjetnika to le pravljica, ki ji ne verjamejo, saj se soočajo s konstantnimi zamudami plačil in ukvarjanjem z neplačniki.

Dobro je, da poznate vse možnosti, ki so vam na voljo. Ena izmed izredno učinkovitih in uporabnih je zagotovo zavarovanje terjatev, s pomočjo katerega si brez vednosti vaše stranke zagotovite, da boste tudi v primeru njenih težav s plačevanjem poplačilo za vaše delo zagotovo dobili.

Sodelujte z izkušeno ekipo

Zavarovanje terjatev poteka tako, da po opravljenem poslu vašim strankam izdate račune, ki jih posredujete tudi nam in dogovorimo se za zavarovanje. Vaše kupce preverimo in vam posredujemo konkurenčno ponudbo, po medsebojnem podpisu pogodbe pa zavarujemo vaše terjatve ter vam posredujemo poroštveno izjavo za poplačilo zavarovanih terjatev v primeru neplačila. Tako lahko spite mirno in brezskrbno prav v vsakem trenutku.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja