Uspešna in učinkovita izterjava

Vam ob besedi izterjava postane neprijetno? Veliko podjetnikov se temu delu najraje izogne, vendar obstaja nevarnost, da pričnejo neizterjani dolgovi povzročati resnejše težave pri poslovanju. Na srečo je na dosegu roke rešitev – vse vaše skrbi lahko namreč prepustite strokovnjakom v podjetju Achilles, ki poskrbijo za profesionalno izvedbo.

Izterjava je storitev, ki obsega različne postopke, s pomočjo katerih v najkrajšem času pridobite sredstva, ki vam jih dolguje vaš dolžnik. Glede na posamezno situacijo je zelo pomembno, da izberete pravo strategijo ter pravilno pristopite k postopku. Na podlagi večletnih izkušenj in dobrega poznavanja področja vam naša ekipa pomaga pridobiti manjkajoča sredstva kot bi mignil. Hkrati poskrbimo tudi, da z vašo stranko vseeno ohranite optimalno poslovno sodelovanje.

Kako poteka izterjava terjatev?

Izterjava je za vas kot naročnika popolnoma enostaven postopek – v pregled nam le pošljete račun ali račune, ki ga/jih niste mogli uspešno izterjati. Na podlagi dejanske situacije vam svetujemo, katera možnost izterjave je najbolj primerna. Po podpisu medsebojne pogodbe o sodelovanju se lotimo postopka izterjave in v najkrajšem času nakažemo izterjana sredstva na vaš račun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja