Upravljanje terjatev za vas

Upravljanje terjatev je vse bolj zaželena in priljubljena storitev, ki omogoča veliko preglednost nad poslovanjem, pripomore k sprejemanju boljših poslovnih odločitev in vam zagotovi večjo varnost pri poslovanju. Usposobljeni strokovnjaki podjetje Achilles namreč bdijo nad vašim poslovanjem, spremljajo poslovne odločitve in poteze vaših poslovnih partnerjev, nadzirajo in z različnimi spremljevalnimi storitvami skrbijo za optimalen finančni pretok ter vas pravočasno opozorijo na morebitne težave.

Upravljanje terjatev – hitro in učinkovito

Upravljanje terjatev je za vas kot naročnika čisto enostavna storitev, saj nimate nobenega dodatnega dela – vaši poslovni procesi so poenostavljeni in na ta račun pravzaprav prihranite ogromno časa. Upravljanje terjatev poteka tako, da nam ob začetku sodelovanja posredujete podatke o vaših terjatvah, da dobimo pregled nad vašimi dolžniki in poslovnimi partnerji.

Za vsak posamezen primer določimo najbolj optimalno strategijo povrnitve manjkajočih sredstev na vaš poslovni račun. Ne glede na situacijo in zahtevnost primera poskrbimo za strokovno in učinkovito upravljanje vaših terjatev ter v najkrajšem možnem času poskrbimo za unovčenje vaših terjatev in nemoten finančni pretok.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja