Upravljanje terjatev pripomore k velikim uspehom

Uspešno poslovanje ima mnogo skupnega z brezskrbnim poslovanjem, saj lahko ob dobrem pregledu in nadzoru nad poslovanjem svojih poslovnih partnerjev in spremljanju drugega dogajanja na trgu sprejemate bolj osmišljene in modre odločitve, tem pa sčasoma sledijo tudi odlični rezultati poslovanja in vaše zadovoljstvo.

Kako poteka upravljanje terjatev?

Za učinkovito upravljanje terjatev skrbi naša strokovna ekipa Achilles, ki ob podpisu sodelovanja postane vaša desna roka in poskrbi prav za vse podrobnosti, vam pa prihrani ogromno časa in posledično tudi denarja. Ob začetku sodelovanja nam posredujete podatke o vaših terjatvah, mi pa podrobneje preučimo status vsakega dolžnika. Za vsak posamezen primer določimo najbolj optimalno strategijo pridobitve dolgov in jo po vaši potrditvi pričnemo tudi izvajati.

V nadaljevanju redno skrbimo za strokovno upravljanje vaših terjatev ter skrbimo, da v najkrajšem možnem času realiziramo unovčenje vaših terjatev. Ves as spremljamo tako dogajanje na trgu kot delovanje vaših poslovnih partnerjev, zato vas lahko pravočasno opozorimo na vse morebitne težave ali druge pomembne stvari, na katere morate biti pri poslovanju pozorni.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja