Upravljanje terjatev je premišljena poteza

Želite poslovati še bolj učinkovito in brez skrbi? To vam lahko omogoči upravljanje terjatev, ki številnim zadovoljnim strankam podjetja Achilles d.o.o. pomaga optimizirati poslovanje in zagotavljati finančno stabilnost. Upravljanje terjatev velikokrat celo pomaga ne le v primeru, ko terjatve že nastanejo, temveč tudi pri preprečevanju tveganja neplačil in nastanka dolgov.

Naša strokovna ekipa se vam vedno individualno posveti in vam glede na vašo konkretno situacijo zagotovi najbolj optimalne rešitve. Z izjemnim znanjem in izkušnjami vedno izberemo poti, s katerimi v najkrajšem možnem času prejmete poplačilo terjatev in lahko poslujete nemoteno.

Kako se začne sodelovanje?

Upravljanje terjatev je storitev, pri kateri vse skrbi prepustite nam, zato za vas kot naročnika ni zahtevna. Z vaše strani je potrebno zgolj to, da nam posredujete podatke o vaših terjatvah, da dobimo pregled nad vašimi dolžniki in lahko podrobneje preučimo status vsakega dolžnika. Za vsak posamezen primer določimo najbolj optimalno strategijo pridobitve dolgov in vam jo tudi pomagamo realizirati.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja