Število blokiranih računov v aprilu 2015

Pri poslovanju morajo biti poslovneži še posebej v današnjih časih previdni, da za poslovne partnerje izbirajo preverjena podjetja, ki so tudi dobri plačniki. O stanju poslovanja poslovnega partnerja se je dobro pozanimati še pred dejanskim pričetkom dela.

Eden izmed opozorilnih znakov je lahko blokiran račun, ki nas opozori na to, da podjetje ne poravnava svojih obveznosti. V takih primerih se je sodelovanju bolje izogniti, saj si lahko sicer nakopate težave s plačili in svoj dragoceni čas no koncu porabljate za terjanje tistega, kar vam pripada.

V aprilu 2015 zmanjšano število zaprtih in blokiranih računov na letni ravni

Število blokiranih in zaprtih transakcijskih računov se je v aprilu 2015 na letni ravni v povprečju zmanjšalo za 18,5 odstotkov. Na mesečni ravni se je število blokiranih in zaprtih transakcijskih računov v povprečju zmanjšalo za 26 odstotkov.

Število deblokiranih transakcijskih računov se je v aprilu 2015 na letni ravni zmanjšalo za 29 odstotkov in na mesečni ravni za 21 odstotkov. Število družb brez transakcijskih računov se je v aprilu 2015 zmanjšalo za 24 odstotkov na letni ravni, medtem ko je na mesečni ravni ostalo na isti ravni.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja