KAJ JE ODKUP ZAPADLIH TERJATEV?

Odkup zapadlih terjatev je storitev, ki vam lahko prihrani mnogo skrbi in izgubljenega časa za ukvarjanje s terjatvami, poleg tega pa sredstva, zmanjšana zgolj za provizijo, na vaš račun prejmete praktično takoj. Tako lahko nemoteno financirate vaše poslovanje, hkrati pa izterjavo in ukvarjanje z dolgovi prepustite strokovnjakom.

Vrednost terjatev se oceni glede na različne dejavnike, ki vplivajo na uspešnost izterjave. Nanjo vplivajo predvsem čas od zapadlosti terjatve, višina terjatve in bonitetna ocena dolžnika, pomembno pa je tudi, kako se je izvajala izterjava do trenutka odkupa zapadlih terjatev. Glede na naše izkušnje in znanje vam vedno pripravimo najbolj optimalno ponudbo in poskrbimo, da je celoten postopek uspešno izveden v najkrajšem možnem času.

Zagotovite si nemoteno poslovanje

Odkup zapadlih terjatev je preverjeno učinkovit način za preprečevanje likvidnostnih težav, saj lahko nakazana sredstva takoj uporabite za svoje tekoče poslovanje. Vse tveganje prenesete na nas, poleg tega pa si zagotovite celostno podporo in pomoč strokovnjakov, ki vam priskrbimo finančna sredstva in vam na podlagi dolgoletnih izkušenj tudi svetujemo, da se pri nadaljnjih poslovnih odločitvah učinkovito izognete težavam.