Odkup zapadlih terjatev in njegove prednosti

Odločitev za odkup zapadlih terjatev je pogosto ena tistih, ki podjetju pomaga, da ponovno prične z optimalnim poslovanjem in zapre vse odprte postavke. Storitev vam namreč omogoča, da terjatve prenesete na profesionalno podjetje, ki se nato dogovori z dolžnikom in izterja dolg, vam pa omogoča hitrejše in bolj varno poplačilo.

 

Odkup zapadlih terjatev mora biti izveden strokovno, zato je najbolje, da se odločite za sodelovanje s usposobljenim timom, ki pozna tudi vse morebitne pasti postopka in poskrbi za optimalne rezultate. V podjetju Achilles d.o.o. vam na enem mestu ponudimo vse, kar potrebujete. Najprej podrobno preučimo vašo trenutno situacijo, da vam lahko predlagamo najboljšo rešitev, poleg tega pa v vašem imenu izpeljemo vse potrebne postopke ter vam pomagamo pri ureditvi potrebne dokumentacije.

 

Hiter in enostaven postopek

 

Zakaj bi izgubljali čas in energijo za ukvarjanje z dolžniki, če lahko to prepustite profesionalcem. Odkup zapadlih terjatev poskrbi tudi za finančno plat in vam omogoči, da lahko denar učinkovito porabite za nadaljnje poslovanje podjetja.

 

Sodelovanje poteka tako, da najprej sklenemo kupno pogodbo, kjer opredelimo vse pogoje in dogovore. Z vaše strani je potrebno priložiti dokumentacijo, povezano s konkretno terjatvijo, ter podatke, kot so naslov, matična ali davčna številka upnika in dolžnika ter znesek in datum zapadlosti terjatve. V najkrajšem možnem času bomo poskrbeli, da bo ves denar na vašem transakcijskem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja