Je odkup zapadlih terjatev za vas prava odločitev?

Odkup zapadlih terjatev je storitev, za katero so se že številna podjetja prepričala, da se jo splača izbrati. Ob nestabilnih gospodarskih razmerah se vse pogosteje dogaja, da se podjetja zaradi plačilne nediscipline svojih strank znajdejo v težavah. Odkup zapadlih terjatev tako ponuja rešitev, s katero od 80 do 90 odstotkov nakupne vrednosti terjatve prejmete praktično takoj po podpisu pogodbe o sodelovanju s podjetjem Achilles d.o.o.

Kako poteka odkup zapadlih terjatev?

Potek sodelovanja je preprost, saj praktično za vse potrebno poskrbimo mi. Po opravljenem poslu vaši stranki izdate račun, ki ga posredujete na vpogled tudi našim strokovnjakom. Po pregledu vam pripravimo odkupno dokumentacijo, ki jo podpišemo vsi udeleženi. V nekaj dneh po podpisu sodelovanja vam že poplačamo odkupljen račun, ki je zmanjšan le za dogovorjeno provizijo.

Odkup zapadlih terjatev je storitev, ki se nedvomno splača, saj si z njo na eni strani zagotovite nemoten finančni tok, poleg tega pa tudi miren spanec, saj se vam ni več potrebno ukvarjati z dolgovi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja