Izterjava za miren spanec

Izterjava dolgov je postopek, ki se mu večina najraje izogne, vendar na ta način lahko ostanejo brez plačila, kar lahko ogrozi poslovanje podjetja. Profesionalna izterjava je postopek, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom, saj poskrbijo tako za plačilo kot tudi za ohranitev dobrega ugleda vašega podjetja.

Kako poteka izterjava?

Izterjava je za vas kot naročnika preprost postopek, saj nam zgolj pošljete v pregled račun ali račune, ki jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati. Vse ostalo uredi naša strokovna ekipa. Po pregledu podatkov o vašem dolžniku vam svetujemo, katera možnost izterjave bi bila v dani situaciji najbolj primerna ter vam pripravimo izračun stroškov izbranega postopka izterjave.

Po podpisu pogodbe o sodelovanju pričnemo z uradnim postopkom izterjave in vas sproti obveščamo o poteku. Največkrat se zgodi, da so dolgovi praktično takoj, ko zadevo prepustite strokovno usposobljenemu podjetju, ki izbere pravi pristop, poplačani. Tako se lahko nemoteno posvečate vašemu nadaljnjemu poslovanju in ne skrbite zaradi odprtih terjatev.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja