Izterjava vam pomaga do manjkajočih sredstev

Izterjava je eden izmed profesionalnih in najbolj učinkovitih postopkov pridobitve sredstev od dolžnikov. Zanjo se je modro odločiti tako v primeru, če ste izčrpali že več drugih možnosti, kot tudi v primeru, da se zgolj soočate s plačilno nedisciplino in ne želite izgubljati dragocenega časa ter energije za ukvarjanje z dolžniki.

Potek izterjave

Priporočamo vam, da se za učinkovito in uspešno izterjavo povežete z našo ekipo strokovnjakov v podjetju Achilles, ki bomo poskrbeli za vse potrebno od prvega do zadnjega koraka. V praksi se je izkazalo, da pristop s strani specializiranega podjetja naredi na dolžnika veliko večji vtis in tudi pripomore k mnogo hitrejši uspešni razrešitvi in povračilu manjkajočih sredstev.

Ob začetku sodelovanja je z vaše strani vse, kar morate storiti, to, da nam v pregled pošljete račun ali račune, ki ga/jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati. Po pregledu računov in podatkov o vašem dolžniku vam predlagamo najbolj optimalno pot izterjave ter pričnemo z uradnim postopkom. Vedno naredimo vse, da so dolgovi v čim krajšem času poplačani in vas pričakajo na vašem transakcijskem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja