Izterjava po meri naročnika

Izterjava po meri naročnika

 

Izterjava dolgov je običajno nujno zlo, ki spremlja poslovanje praktično vsakega podjetja. Glede na zahtevno gospodarsko situacijo ima učinkovita izterjava v zadnjih letih še posebej pomembno funkcijo, saj pomaga zagotavljati nemoten finančni pretok in sredstva za tekoče poslovanje. Podjetniki jo večinoma smatrajo kot neprijetno opravilo, ki bi se mu najraje izognili, toda s pravim partnerjem lahko tudi izterjava prinese pozitivne učinke.

 

V podjetju Achilles d.o.o. se zavedamo, kako pomembni so vaši poslovni odnosi, zato vam zagotavljamo izterjavo po meri, kjer podrobneje spoznamo okoliščine in vaš odnos z dolžnikom, nato pa se v sodelovanju z odvetniško pisarno ponudimo profesionalno rešitev. Pri vseh korakih postopka poskrbimo za korektne poslovne odnose in si prizadevamo, da zaščitimo vaše dobro ime in ugled.

 

Izterjava popolnoma brez skrbi

 

Na področju izterjave imamo vrsto let izkušenj, zato lahko vse skrbi v zvezi s postopkom prepustite nam, poleg tega pa vam tudi svetujemo, katero pot je glede na specifično situacijo najbolje ubrati.

 

Izterjava poteka tako, da se najprej pogovorimo o tem, koliko odprtih terjatev je potrebno izterjati in vam pomagamo zbrati vsa potrebna dokazila o pravnem razmerju z neplačnikom. Večinoma zadostuje pisni dokument, ki je lahko tudi elektronska pošta, kjer je zapisano naročilo, cena in rok, do katerega je bila stranka dolžna poravnati plačilo. Pri nadaljnjem postopku vam pomagamo zbrati čim več dodatnih dokazil ter uradno pričnemo s postopkom izterjave, ki ga prilagodimo vsaki dani situaciji. Ena izmed ključnih prednosti so naše bogate izkušnje, na podlagi katerih znamo ustrezno pristopiti k celotnemu postopku ter vam v najkrajšem možnem času zagotovimo plačilo odprtih terjatev.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja