Izterjava dolgov s pomočjo strokovnjakov

Se tudi vaše podjetje sooča s težavami zaradi nerednih plačil oziroma celo odprtih terjatev za katere nimate več upanja, da jih boste lahko izterjali. V vsakem primeru je najbolj modra odločitev, da svoje skrbi zaupate strokovni ekipi Achilles d.o.o., kjer smo z znanjem in izkušnjami kos vsem izzivom na področju izterjave.

Kako poteka izterjava dolgov?

Postopek izterjave je za vas kot naročnika enostaven, saj delo prepustite nam. V pregled nam pošljete račun ali račune, ki jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati. Vse poslano gradivo pregledamo ter vam na podlagi trenutne situacije in informacij, ki jih pridobimo o dolžniku, svetujemo, katera možnost izterjave bi bila v dani situaciji najbolj primerna.

Za sklenitev sodelovanja nam posredujete še morebitno pripadajočo dokumentacijo, ki izkazuje odprto terjatev, mi pa vam pripravimo izračun stroškov izbranega postopka izterjave. Na podlagi vseh pridobljenih informacij pričnemo z uradnim postopkom izterjave in vas sproti obveščamo o poteku. Po uspešno zaključenem postopku vam nemudoma nakažemo izterjana sredstva.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja