Izterjava dolgov

Izterjava dolgov je postopek, ki ga mnogi podjetniki smatrajo za zahtevnega in pogosto ne poznajo vseh sredstev, ki so jim na voljo. Tako pogosto ostanejo brez zasluženega plačila kljub opravljeni storitvi, kar lahko resno ogrozi poslovanje podjetja.

Priporočamo vam, da svoje skrbi zaupate strokovnjakom v podjetju Achilles, ki bodo poskrbeli za povrnitev vaših odprtih terjatev, pomembno je, da je celoten postopek izterjave izpeljan na visokem nivoju ter ne ogrozi vašega nadaljnjega sodelovanja s stranko.

Izterjava, katero prevzamejo strokovnjaki

Izterjava je za vas kot naročnika preprost postopek, saj vse potrebno za vas uredi naša strokovna ekipa. Vse, kar morate storiti, je, da nam pošljete v pregled račun ali račune, ki jih s pomočjo izvensodnih postopkov ni bilo mogoče uspešno izterjati.

Po pregledu podatkov o vašem dolžniku vam svetujemo, katera možnost izterjave bi bila v dani situaciji najbolj primerna ter vam pripravimo izračun stroškov izbranega postopka izterjave. Po podpisu pogodbe o sodelovanju pričnemo z uradnim postopkom izterjave, vi pa se lahko nemoteno posvečate vašemu nadaljnjemu poslovanju, saj bodo sredstva v najkrajšem možnem času na vašem računu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja