Faktoring – za varnejše poslovanje

Faktoring – za varnejše poslovanje

 

Faktoring je storitev, ki je še posebej primerna za majhna, srednje velika in hitro rastoča podjetja, ki lahko na ta način učinkovito financirajo rast obsega poslovanja ter zmanjšujejo tveganja neplačil. Faktoring je enako pomemben tudi za dobro kreditno sposobna podjetja, saj omogoča zviševanje bonitetne ocene in zagotavlja vedno dostopna finančna sredstva.

 

Glavne prednosti, ki jih zagotavlja faktoring

 

Faktoring je za podjetja eden izmed možnih načinov hitrega in cenovno ugodnega financiranja, saj glavnino denarnih sredstev na račun prejmete takoj, brez čakanja na rok zapadlosti računa. Na ta način lahko bolje planirate prihodke in odhodke podjetja ter si zagotovite konstanten vir financiranja.

 

Pomembno je, da se faktoring izvede profesionalno, zato je najbolje, da zaupate usposobljenemu podjetju kot je Achilles d.o.o., kjer strokovnjaki poskrbimo za profesionalno izvedbo postopka od prvega do zadnjega koraka. Usposobljeni smo za učinkovito upravljanje terjatev, zato bomo v vašem imenu dosegli optimalne dogovore.

 

Vse finančne skrbi prepustite nam, saj večino finančnih sredstev na vaš račun prejmete praktično takoj, poleg tega pa poskrbimo tudi za vse ostale podrobnosti postopka in vam svetujemo, katere taktike ubrati vnaprej. Z odločitvijo za faktoring boste imeli vaša sredstva vedno pri roki in boste lahko poslovali popolnoma brezskrbno.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja