Faktoring za učinkovito poplačilo dolgov

Faktoring je ena izmed vse bolj priljubljenih, predvsem pa izjemno učinkovitih finančnih storitev. Primerna je tako za majhna kot za večja podjetja, še posebej pa se zanjo odločajo start-upi in hitrorastoča podjetja, ki za svoje poslovanje potrebujejo kratke plačilne roke in nemoten finančni pretok.

Faktoring je čisto preprost, saj je vse, kar morate storiti, zgolj to, da faktorju, na primer podjetju Achilles d.o.o. na vpogled pošljete račun ali račune, ki jih po opravljeni storitvi izdate vašim strankam. Nato vam pripravimo odkupno dokumentacijo, kjer so opredeljeni pogoji ter faktorniška provizija, v nekaj dneh po podpisu sodelovanja pa vam že vam poplačamo odkupljen račun, zmanjšan za provizijo in zadržana sredstva. Takoj, ko vaša stranka račun poravna, vam nakažemo tudi zadržana sredstva.

Faktoring za brezskrbno poslovanje

Faktoring vam torej omogoča, da si brez čakanja in ukvarjanja z odprtimi terjatvami zagotovite sredstva na vašem računu že v nekaj dneh. Tako se lahko nemoteno posvečate vašemu tekočemu poslovanju ter ukvarjanje z dolgovi prepustite strokovnjakom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja