Achilles – Vaš najboljši partner pri optimiziranju financ

V podjetju Achilles smo si že ob ustanovitvi začrtali cilj, da se ne bomo nikdar zadovoljili s povprečjem, temveč si bomo ves čas prizadevali stopiti korak dlje. Trud, zagnanost in predanost so se izplačali, saj nam zaupa vedno več zadovoljnih naročnikov, ki z našo pomočjo ohranjajo finančno stabilnost in likvidnost.

[columns]

[column layout=”two”]

Ukrepamo takoj

Pri težavah s financami je potrebno ukrepati takoj, saj vsak nov dan prinaša dodatno breme. Naš cilj je zagotoviti podjetjem, da poslujejo uspešno in brez skrbi, mi pa uredimo vse ostalo. Za vse odstopljene terjatve vam najkasneje v roku 2 delovnih dni po ureditvi potrebne dokumentacije na vaš TRR izplačamo dogovorjen znesek.

[/column]

[column layout=”two”]

Smo vaš partner in desna roka

Vse naše storitve in pristopi so prilagojeni individualnim potrebam vsake stranke posebej, saj poslovni odnos smatramo kot vzajemno partnerstvo in naredimo vse, da poiščemo najugodnejše in učinkovite rešitve za vas. Ena od naših pomembnih odlik je, da smo proaktivni in vam poleg realizacije storitev tudi svetujemo, odgovarjamo na vprašanja in pomagamo ob morebitnih dilemah.

[/column]

[/columns]

 

Ekipa

Nejc Apšner
Podjetnik in finančni strokovnjak z večletnimi izkušnjami, ki je že med študijem ugotovil, da bo poleg diplome za uspešno udejstvovanje v poslovnem svetu potreboval izkušnje, zato je pričel s študentskim delom in pristal v svetu financ. Podjetništvo je poleg službe zanj hobi, zato posebne motivacije ne potrebuje, saj mu največ energije daje delo samo in zadovoljne stranke.
Aleksandar Zečević
Podjetnik in finančnik, ki si zastavlja jasne cilje in verjame, da so ključ do uspeha dobri poslovni odnosi in dolgoročno partnerstvo. Skupaj z ekipo si konstantno prizadeva nadgrajevati kakovost storitev in je predan delu, ki mu ni nikoli težko, saj v njem vedno najde nove izzive in zadovoljstvo.
Jure Čonč
Podjetnik z izkušnjami, ki na prvo mesto postavlja potrebe strank in verjame, da so ključ do uspeha odlična priporočila, ki pa si jih je potrebno vedno prislužiti. Vso energijo in mnogo prostega časa vlaga v delo, v katerem uživa in si prizadeva vedno dati vse od sebe.